Økonomikonsulent søges til Østdansk Landboforening i Hagested

Har du lyst til at optimere vores kunders forretning og sætte et præg på fremtidens landbrugsrådgivning? Og har du lyst at være med på en spændende digital rejse henover de næste år, så mangler vi lige dig!

Vi står overfor en spændende tid, hvor vi skal transformere og digitalisere både internt og eksternt, så du træder ind i et spændende job med gode udviklingsmuligheder indenfor rådgivning og økonomistyring.
Vi tilbyder et åbent, ærligt og udfordrende arbejdsmiljø, hvor opgaver, ansvar, kunder og deadlines løftes i fællesskab.

Du vil primært have base på vores nyoprettet kontor i Hagested, hvor du vil sidde sammen med 11 dygtige kollegaer. Der vil ind i mellem være dage, hvor du vil skulle køre til vores kontor i Rønnede til interne møder, kurser mv.

Vi er 60 kollegaer, der rådgiver og servicerer landmænd, gartnere, vognmænd og andre erhvervsdrivende i udvikling og drift af deres virksomhed fra A til Z gennem vores afdelinger for økonomi & regnskab, planteavl, løn & HR, ejendomshandel og jura. Vi er ambitiøse og vil både udvikle og vækste vores forretning ved at skabe værdi for vores kunder.

Vores rådgiverteam arbejder sammen om at optimere rådgivningen til den enkelte virksomhed. Vi er på en spændende rejse og har brug for dig.

Hver dag tænker vi i at være en arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, har gode arbejdsbetingelser i hverdagen, medindflydelse og mulighed for udvikling på et højt fagligt niveau. Kun på dén måde, kan vi levere de bedste ydelser til vores kunder. Vi er kendt for nærvær og personlig rådgivning og går på arbejde hver dag med stolthed og en vilje til at hjælpe hinanden.

 

Dine primære opgaver

  • Du får ansvaret for egen kundeportefølje
  • Du skal kunne give strategisk og finansiel rådgivning til kunderne i øjenhøjde
  • Du skal arbejde med budgetter, regnskaber og økonomiske analyser
  • Du skal arbejde tæt sammen med flere forskellige assistenter og yde sparring til dem efter behov

 

Vores ønsker af dig

Vi forventer, at du har en uddannelse som cand.merc.aud., HD i regnskab, agronom eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at rådgive kunder indenfor landbruget.

Du skal være imødekommende og god til at kommunikere og have vilje og evner til samarbejde – både internt og eksternt.

 

At du har et godt overblik og fokus på fremtidens behov for økonomirådgivning til både yngre og ældre ejere af små og mellemstore landbrug samt andre erhverv, samt være klar på at både fastholde og tiltrække nye kunder.

 

Vi arbejder i Ø90 og InterCount, så det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring og/eller kendskab til disse systemer.

 

 Vi tilbyder

  • Engagerede kollegaer, godt arbejdsfællesskab og uformel omgangstone
  • Fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejdsdage
  • Pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Relevante kurser og efteruddannelse

Du får et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job med mulighed for selv at påvirke din arbejdsdag.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mette Engel eller økonomidirektør Søren Olsen:

Mette Engel

Mette Engel

Direktør

Søren Olsen

Søren Olsen

Økonomidirektør, reg. revisor

 

Sådan søger du stillingen

Send din motiverede ansøgning med CV til HR-ansvarlig Christina Lindegaard:

Vi behandler ansøgninger og kalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!