InterCount - Fremtidens økonomiplatform

Få indsigt i din virksomheds økonomital i realtid, så du kan få et forspring til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger. Det gør det nemmere for dig at styre og få overblik over din virksomheds økonomi, i dag, i morgen og fremadrettet.

Nemmere end nogensinde

InterCount er et økonomiprogram, der gør det nemmere end nogensinde før at styre og få over-blik over din virksomheds økonomi. Programmet afløser programmerne Ø90 Online og Summax, der udfases henholdsvis i 2022 og 2025.

 

Alt samlet ét sted

InterCount samler alle dine økonomifunktioner bag ét login, så du ikke skal logge ind og ud af flere systemer. Samtidig er processerne fra bilagshåndtering over betaling til bogføring fuldt automatiserede, så du får frigivet tid til andre opgaver.

 

Få viden til handling

InterCount giver dig indsigt i dine økonomital i realtid og mulighed for at sammenligne dine tal med resten af branchen. Dermed får du viden til at træffe de beslutninger, der understøtter din virksomheds udvikling bedst.

 

Skræddersy din løsning

InterCount er opdelt i 5 moduler, som du frit kan vælge mellem. Dermed kan du skræddersy din løsning ud fra hvilke konkrete behov, du har til bogholderi, økonomistyring og regnskab.

Kontakt