Må vi hjælpe dig
med din planteavl?

Det er en stor udfordring både at passe marken til UG og samtidig holde styr på både ansøgninger og indberetninger. Med andre ord; det er svært at komme rundt om det hele uden hjælp!

Har du den rigtige timing af gødskning og sprøjtning? Kan du vurdere smitte- og sygdomstrykket i marken hurtigt nok og kender du jordens indhold af næringsstoffer? Går meget af din tid med at holde styr på regler og administration af støtteordninger? Du kan få hjælp til både planlægning, dyrkning, registreringer og indberetninger hos os.

Få svar på dine udfordringer i marken

Er du i tvivl om noget vedrørende timingen af behandlingerne i marken eller dine afgrøder? Så er vi aldrig længere væk end telefonen. Enten får du svar med det samme eller også er vi klar til at hoppe i gummistøvlerne og rykke ud til dig i marken.

Når vi besøger dig, vil du altid få en grundig vurdering af situationen i din mark. Du kan også gå et skridt videre og aftale en fast besøgsordning, som gør dig i stand til at være på forkant med udfordringerne gennem vækstsæsonen.

Det er dyrt både at gøde for lidt og for meget

Er du i tvivl om det kan betale sig at få taget jordprøver? Faktum er, at det også koster dig penge, at være uvidende om de faktiske forhold og jordens pulje af næringsstoffer.

Bruger du din tid rigtigt?

Kontrol, ansøgninger og indberetninger følger desuden i kølvandet på at dyrke planteavl i praksis. Og når du har klaret dagens praktiske opgaver er tiden ofte ikke til en masse timers administrations-arbejde foran PC´en.

Vi har erfaringen og stor rutine. Det kan lette din administrative byrde, du får sikkerhed for, at reglerne er overholdt samt mere tid til at drive godt landbrug på din bedrift.

Vi anvender overvejende DLBR´s IT program Mark Online med tilhørende mobiltilpassede programmer, men arbejder også i Næsgaard Mark.

Fakta om planteavlskontoret

Vi har seks plantefaglige specialister, som er parat til at hjælpe dig og kender dit geografiske område. Derudover er vi en del af DLBRs store faglige netværk og deltager i landsforsøg og projekter mv. under SEGES.

God økonomi i planteavlen hænger tæt sammen med godt management. Brug os som sparringspartner og til administrativ assistance. Det betaler sig!