Skat

Vi holder øje med nye regler og ændringer i skattelovgivningen, udarbejder dit skatteregnskab og er klar til at optimere din skat.

Når du er virksomhedsejer, er du forpligtigede til at bogføre din virksomheds indtægter og udgifter og udarbejde et skatteregnskab. Som selvstændig erhvervsdrivende skal du oplyse din indkomst til skat og der bliver udarbejdet en årsopgørelse.

Skatteregnskabet består af en resultatopgørelse, en balance og en egenkapital. Årsopgørelsen viser din årlige indkomst og hvor meget du skal betale i skat.

Hverken for lidt eller for meget i skat

Hvis du driver en lille virksomhed eller nystartet, er skatteregnskabet ikke nødvendigvis særlig stort eller omfattende. Men uafhængigt størrelsen, er det vigtigt, at du får alle økonomiske poster med. På den måde sikrer du dig, at du får indberettet korrekt til Skattestyrelsen, og får del i de offentlige ydelser du har ret til samt en korrekt beskatning i forhold til din situation.

Vi holder øje med alle nye regler og ændringer i skattelovgivningen og kan optimere din skat, så du hverken betaler for lidt eller for meget.

Kontakt