Chefkonsulent søges til Østdansk Landboforening

Vil du være med til at forme fremtidens økonomiske landskab?
Østdansk Landboforening søger en visionær Chefkonsulent til at lede vores dynamiske team inden for Økonomirådgivning.

Vi leder efter en passioneret leder, der brænder for at drive en faglig tung økonomirådgivning og som trives med at se andre blomstre. Som vores nye Chefkonsulent vil du være i spidsen for udviklingen af vores økonomirådgivning, hvor hver dag byder på nye udfordringer og spændende muligheder.

 

Du vil have din base på vores hovedkontor i Rønnede, men vil også få mulighed for at arbejde fra vores nyligt etablerede kontor i Hagested.  Sammen udgør vi et dedikeret team på 61 kollegaer, der leverer skræddersyet service til landmænd, gartnere, vognmænd og andre erhvervsdrivende på alle trin af deres virksomhedsudvikling.

 

Du vil ikke kun lede vores dedikerede team af konsulenter og økonomiassistenter, men også være en aktiv spiller i rådgivningen af vores kunder inden for økonomi og regnskabsassistance. Samtidig står du overfor en spændende digital transformation, hvor du får mulighed for at forme vores fremtidige arbejdsprocesser og services.

 

Som vores Chefkonsulent vil du være ansvarlig for daglig ledelse af vores økonomiafdeling, som består af 45 dygtige medarbejdere. Du vil have fokus på at udvikle fagligheden og sikre et godt samarbejde på tværs af hele organisationen. Du vil også være ansvarlig for implementeringen af digitale arbejdsprocesser, der skal optimere vores regnskabsføring og økonomistyring.

 

Vi søger en kandidat med solid ledererfaring og ekspertise inden for økonomi og regnskab, gerne fra landbrugsrådgivning, revisionsvirksomhed eller lignende. Din evne til at motivere og inspirere dine medarbejdere vil være afgørende, ligesom din passion for at drive forretning og skabe værdi for vores kunder.

 

Du vil være vores ambassadør udadtil og deltage i landsdækkende branchesamarbejde om udvikling af nye metoder og IT-værktøjer til økonomirådgivning og regnskabsproduktion. Som en del af chefgruppen vil du have mulighed for at påvirke og forme vores strategiske retning.

 

Hos os vil du finde et åbent, ærligt og udfordrende arbejdsmiljø, hvor vi vægter fællesskab og udvikling højt. Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesbaggrund, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at rådgive landbrugskunder.

 

Hvis du brænder for at lede et team gennem en spændende digital transformation og samtidig være med til at forme fremtidens økonomiske landskab, så er dette jobbet for dig!

 

 

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mette Engel.

 

Sådan søger du stillingen

Send din motiverede ansøgning med CV til HR-ansvarlig Christina Lindegaard:

Vi behandler ansøgninger og kalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!